ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Різдво в Івано-Франківську(2012 р.)
Різдво в Івано-Франківську(2012 р.)


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


Франківщина готова до погіршення погоди

26.11.2018
21:46
Всі новини
Сьогодні за дорученням голови обласної державної адміністрації Олега Гончарука відбулося засідання регіональної комісії з питань ТЕБ та НС щодо реагування на надзвичайні ситуації під час погіршення погодних умов на Прикарпатті. ЇЇ провела перший заступник голови облдержадміністрації Марія Савка за участю членів регіонального штабу із запобігання виникненню надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру.

Марія Савка зазначила, що Службою автомобільних доріг в Івано-Франківській області задіяні дві підрядні організації і вони готові до погіршення погодних умов. Компаніями залучено машини, піскороскидачі, солероскидачі, снігоочистна техніка. Також, зазначила посадовець, за розпорядженням голови облдержадміністрації Олега Гончарука було надано матеріальний ресурс для забезпечення паливно-мастильними матеріалами техніки облавтодору.

Як зазначив заступник начальника з експлуатаційного утримання доріг Михайло Новосільський, Служба автомобільних доріг області у повному обсязі контролює ситуацію на дорогах Прикарпаття. Він запевнив. що ускладнення погодних умов, яке прогнозується на 26-27 листопада, не позначиться на життєдіяльності прикарпатців.

Про готовність своїх служб до роботи у складних умовах говорили також представники ДСНС України в області, нацполіції, облавтодору. Зазначалося, що службою із  надзвичайних ситуацій та головним управлінням Національної поліції в Івано-Франківській області створено всі умови та забезпечено взаємодію для належного реагування, а при потребі надання допомоги громадянам. Ними створені спеціальні підрозділи швидкого реагування. Також чергова частина взаємодіє із диспетчерською службою автомобільних доріг. У разі погіршення погодних умов, на допомогу учасникам дорожнього руху прийдуть екіпажі патрульної поліції.

Також директор департаменту будівництва, житлово-комунального господарства та архітектури ОДА Володимир Рачкевич зазначив, що влада тримає на контролі не тільки дороги державного значення, а й місцеві автошляхи. Задля цього є тісна співпраця з керівниками районів, міст та головами ОТГ.

Підсумовуючи засідання регіональної комісії Марія Савка наголосила, що робота служб має бути злагодженою задля оперативного реагування у разі виникнення надзвичайних ситуацій під час ускладнення погодних умов , щоб вчасно уникнути їх негативних наслідків.



Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Березень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження