ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Новорічно-різдвяні ярмарки в Івано-Франківськ
Новорічно-різдвяні ярмарки в Івано-Франківськ


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


Представників прикарпатських ОТГ навчали залучати інвестиції

21.09.2018
7:17
Всі новини
Ефективна інвестиційна діяльність та розвиток підприємництва на місцевому рівні можуть стати поштовхом для економічного розвитку об’єднаних територіальних громад. Про це сказав радник з питань регіонального розвитку ІФ ЦРМС Ігор Мельничук, відкриваючи спеціалізований семінар, який провели для працівників територіальних громад області, - інформують в Агенції розвитку ОТГ Прикарпаття.

«Сьогодні у громадах необхідно створювати можливості для соціально-економічного розвитку. Одним з таких інструментів - підвищення інвестиційної привабливості за допомогою   проектів і програм. Такий комплекс дій сприятиме підвищенню інвестиційного планування, зниженню інвестиційних ризиків, а також створенню інвестиційного клімату в ОТГ, — сказав експерт, — Поряд з тим децентралізація створює можливості і для розвитку бізнесу. Нині ОТГ є сприятливим економічним середовищем, де забезпечуються умови для створення малого та середнього бізнесу».

Також Ігор Мельничук наголосив, що процес децентралізації сприяє формуванню нової економічної філософії у громадах, яка ґрунтується на конкурентоспроможності територій.

Упродовж начальної частини слухам розповіли цілу низку актуальних питань.

Так, представник регіонального центру Наталія Кобильчак фокусувала увагу присутніх на сучасних тенденціях інвестування. Зокрема, йшлось про залучення інвестицій у розвиток територій та підготовку й маркетинг інвестиційної нерухомості.

Про роботу з активами та ресурсами на рівні ОТГ розповіла слухачам радник з просторового планування Івано-Франківського центру розвитку місцевого самоврядування Тетяна Данилів, а начальник управління інвестиційної політики Івано-Франківської міської ради Ігор Попадюк про особливості залучення інвестицій та роботу у цьому напрямі в місті Івано-Франківськ.

Місцевий підприємець Юрій Филюк зосередив увагу присутніх на реалізації успішних проектів в обласному центрі. Зокрема, мовилось про реалізацію проекту «Urban Space 100» та «Промприлад. Реновація».



Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Березень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження