ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Різдво в Івано-Франківську(2012 р.)
Різдво в Івано-Франківську(2012 р.)


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


Керівники Тисменицького району відвідали американський штат Техас

13.09.2018
13:45
Всі новини
Днями офіційна делегація із Тисмениччини повернулася із робочої поїздки до міста Бандера штату Техас. Українську та американську сторони поєднує семирічна співпраця: офіційну угоду про партнерство підписали у 2011 році.

У складі делегації були голова Тисменицької районної державної адміністрації Іван Семанюк, голова Ямницької сільської ради ОТГ Роман Крутий, міський голова м. Тисмениця Степан Сворак, завідувач підрозділу з обліку та доставки документів Тисменицької міської ради Ігор Слубський.

Для міжнародних партнерів американські побратими організували цікаву програму перебування. Тисменичани обговорили життєдіяльність містечка Бандера, яке називають ковбойською столицею, і подальшої співпраці під час офіційних зустрічей із керівництвом міста й округу, дізналися більше про побут, традиції, господарювання техасців, почерпнули їх досвід у різних сферах діяльності – економіці, освіті, самоврядуванні, пожежній справі. 

Про особливості освітнього процесу, формування та виховання юного покоління говорили під час зустрічі з учителями та учнями старшої школи. В яких умовах працюють та як дбають про безпеку місцевого населення почули, завітавши до пожежних частин у містечках Бандера та Раунд-Рок, як вдосконалюють навички й зміцнюють форму американські захисники округу побачили у навчально-тренувальному центрі для рятувальників та поліцейських.

Окрім цього, тисменицькі посадовці поринули в атмосферу ковбойського колориту під час традиційного щорічного параду за участі представників різних галузей. Відвідали спільне богослужіння у храмі Святого Станіслава та взяли участь у церемонії освячення пам’ятного знаку «Бандера – світова столиця ковбоїв». 

Кількаденна поїздка до американських містечок дала можливість керівникам з Тисмениччини не тільки довідатися про стратегію розвитку заокеанських партнерів, але й презентувати свій край, розповісти про особливості, побут, історію та сучасний стан справ. А ще – обговорити ідеї та плани на перспективу, з-поміж яких – співпраця у напрямку пожежної безпеки, обмін учнівською молоддю, участь представників району у культурних, спортивних заходах та проектах, що проходитимуть на теренах округу.



Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Квітень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження