ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Відкриття обласного дозвільного центру
Відкриття обласного дозвільного центру


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


У Франківську Держпраці оштрафувало престижний автосалон майже на півмільйона гривень

13.09.2018
9:30
Всі новини
Управління Держпраці в Івано-Франківській області оштрафувало ТОВ "Авто-Престиж Захід" на 483 990 грн за недотримання мінімальних гарантій в оплаті праці.

Про це йдеться в ухвалі Івано-Франківського окружного адміністративного суду.

До суду звернулося ТОВ "Авто-Престиж Захід" з позовом до Управління Держпраці про визнання протиправною та скасування постанови про накладення штрафу.

Як йдеться в рішенні суду, працівники Управління Держпраці провели інспекційну перевірку підприємства у травні цього року. На підставі акту перевірки наклали на підприємство штраф у розмірі 483 990 грн за недотримання мінімальних гарантій в оплаті праці.

Суд відмовив ТОВ "Авто-Престиж Захід" у задоволенні позову. Отже, підприємство має сплатити майже півмільйона гривень штрафу. Рішення може бути оскаржене в апеляції.

ТОВ "Авто-Престиж Захід" – офіційний дилер "Mazda" та "Suzuki" в Івано-Франківську та області. Основним видом діяльності компанії є продаж нових автомобілів "Mazda" та "Suzuki", гарантійне та післягарантійне технічне обслуговування, продаж оригінальних запасних частин та аксесуарів. Автосалон працює на вулиці Коновальця, 148-Б в Івано-Франківську.

За даними інформаційно-аналітичної системи YouControl, кінцевими бенефіціарними власниками підприємства є Анатолій Влага, зареєстрований у Молдові, та франківець Роман Людкевич.

У 2016 році ТОВ "Авто-Престиж Захід" увійшло до переліку підприємств, до яких Івано-Франківська обласна рада вимагала у керівництва держави застосувати санкції через зв'язки з державою-агресором. На той час одним із засновників фірми був Ігор Антолійович Влага, зареєстрований на території Російської Федерації.

Також на сайті YouControl вказано, що ТОВ "Авто-Престиж Захід" цього року надавало ГУ Нацполіції в області послуги з ремонту і технічного обслуговування автомобілів.



Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Квітень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження