ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Програма
Програма "Доступне житло"(2011)


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


Від початку серпня під колеса авто потрапили 10 прикарпатців

17.08.2018
12:07
Всі новини
У чотирьох випадках травми, отримані внаслідок наїзду транспортного засобу, виявилися смертельними. У кожному з випадків працівники поліції з’ясовують, з вини котрого з учасників дорожнього руху загинули людей.

Водночас правоохоронці закликають бути дисциплінованими та уважними на дорозі як пішоходів, так і водіїв, інформує Відділ управління превентивної діяльності ГУНП в Івано-Франківській області .

Слід зазначити, що значна частина потерпілих пішоходів, у тому числі й в смертельних випадках потрапили в аварію, коли переходили проїжджу частину дороги поза пішохідним переходом. Крім того, нерідко такі ДТП відбувалися у сутінках чи в темну пору доби і водіям просто не вдавалося уникнути наїзду на людину, яка раптово з’явилася на шляху автомобіля.

Як наразі відомо, саме за таких обставин трапилася аварія поопівночі 14 серпня у селі Старі Кривотули Тисменицького району. 57-річний мешканець Коломийщини, керуючи автомобілем марки "Мазда 626", на автодорозі Стрий-Чернівці-Мамалига скоїв наїзд на пішохода, який несподівано вийшов  на проїзну частину дороги. Внаслідок ДТП 56-річний житель Коломийського району зазнав тілесних ушкоджень, від яких помер в кареті швидкої медичної допомоги.

Щоб вберегтися від біди, радимо пішоходам повсякчас дотримуватися Правил дорожнього руху.

  • Переходити дорогу слід у встановленому місці – на пішохідному переході, а якщо його немає в зоні видимості – лише переконавшись у відсутності безпеки.
  • Не можна раптово виходити чи вибігати на проїжджу частину, в тому числі й на пішохідному переході.
  • Рухатися пішоходи повинні тротуарами, а якщо вони відсутні – узбіччям чи краєм проїжджої частини назустріч руху транспорту.
  • Варто  також пам’ятати, що в умовах недостатньої видимості чи темної пори доби зменшити ризик потрапити під колеса машини дозволять світловідбиваючі елементи на одязі. Особливо важливо забезпечити такими атрибутами дітей.


Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Березень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження