ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Новорічно-різдвяні ярмарки в Івано-Франківськ
Новорічно-різдвяні ярмарки в Івано-Франківськ


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


Печеніжинська ОТГ - переможець шоу “Громада на мільйон”

12.03.2018
8:07
Суспільство

У неділю, 11 березня, о 9.50 телеглядачі «1+1» побачили фінальний випуск бізнесово-розважального реаліті «Громада на мільйон».

У ньому визначилася об’єднана територіальна громада, яка отримає 1 мільйон гривень інвестицій від фонду WNISEF.

До фіналу проекту потрапили Бузька та Печеніжинська ОТГ, які змагалися за головний приз.

Щоб отримати 1 мільйон гривень, фіналістам необхідно було за 3 хвилини представити свою бізнес-ідею та переконати інвесторів, що саме вони гідні перемоги.

Так, голова Бузької ОТГ представив бізнес-проект створення консервного заводу.

Натомість голова Печеніжинської громади презентував інвестиційний проект вирощування малини та шляхи реалізації цього продукту. 

На бізнес-балі, де були присутні представники всіх громад-учасниць, назвали переможця. Ним стала Печеніжинська ОТГ, Івано-Франківської області. Вона і отримала мільйон гривень на втілення своїє бізнес-ідеї.

Нагадаємо, одним із завдань для учасників у минулих випусках було будівництво кошари для овець, яка б відповідала найвищим стандартам. Дмитро Огньов відвідав всі кошари та обрав найкращу з них, а фермер Олександр Джус з  Княгининівської ОТГ отримав отару породистих тварин.

Програма DOBRE-USAID, надихнувшись успіхами учасників проекту, приготувала особливий подарунок - Бузька громада, яка вразила представників програми своєю бізнес-ідеєю, отримала 250 тисяч гривень на її реалізацію.

Нагадаємо, під час участі в проекту «Громада на мільйон» п’ять об’єднаних територіальних громад створили власний унікальний продукт, продемонстрували туристичний потенціал свого краю, заохочували висококваліфікованих працівників до співпраці та змагались за навчальну поїздку до Австрії. У проекті взяли участь Скала-Подільська,Печеніжинська, Новопсковська, Бузька та Княгининівська громади. Проект допоміг телеглядачам побачити, які можливості відкриває процес децентралізації для жителів кожного регіону, та як завдяки незначній сумі грошей прості українці можуть творити великі зміни.

Проект «Громада на мільйон» був створений «1+1 Продакшн», а реалізується спільно з програмою DOBRE-USAID, яка підтримує розвиток об’єднаних громад в Україні. Головний приз у розмірі 1 мільйона гривень надано американським фондом WNISEF.



Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Квітень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження