ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Новорічно-різдвяні ярмарки в Івано-Франківськ
Новорічно-різдвяні ярмарки в Івано-Франківськ


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


Родина франківських "госпітальєрів" лікується від онкозахворювань у Львові – потрібна допомога

05.03.2018
17:53
Суспільство

"Госпітальєри" Сергій Мороз з Івано-Франківська і його дружина Тетяна Мороз обоє долають онкологічні захворювання. Завдяки підтримці небайдужих людей вони мають можливість проходити лікування у Львівському онкоцентрі. 10 тисяч гривень зібрали і в самому батальйоні "Госпітальєри".

Про це повідомила у соцмережі facebook керівник медичного загону добровольців на війні Яна Зінкевич.

"Відгукнулось дуже багато людей. Хтось допоміг порадою, хтось моральною підтримкою та молитвою, а сотні людей своїми коштами та переказами як по Україні, так і з усього світу. Навіть знайшлись люди, що надали препарати на один курс хіміотерапії для Фроста (на жаль, один з бататьох наступних), який є дуже дороговартісним", – пише Яна.

Нагадаємо, подружжя волонтерів-госпітальєрів Сергія та Тетяни Морозів, які рятують людей на Сході, зараз саме терміново потребує допомоги усіх небайдужих. Вони зіткнулися зі страшними онкологічними недугами. У Сергія гліобластома 4-ї стадії (пухлина в мозку). Два тижні тому йому провели складну термінову операцію з видалення пухлини в лікарні Мечникова, в м. Дніпро. Потрібні декілька курсів хіміотерапії та променевої терапії. У Тетяни меланома 2-ї стадії з великою злоякісністю. Пухлину видалили та також є надія, що вона не повернеться. Зараз Таня повинна приймати імуностимулятори протягом 50 тижнів.

Яна Зінкевич також написала про перебіг хвороб.

"Сергій почав проходити лікування в Львівському онкоцентрі, і, на щастя, завдяки вашим пожертвам є за що протриматись перші тижні. Але, на жаль, триватиме все місяці. 

Тетяна постійно знаходиться з ним та також почала приймати імунотерапію (початково приписано на 50 тижнів), частина препаратів по курсу Тані змогли зібрати та закупити.

Лікування проходить добре, побічні ефекти мінімальні, та самопочуття зараз досить непогане, та їх навіть відпустили на декілька днів додому (у Фростів двоє дітей).

Загально все поки йде по наміченому плану, але без вашої подальшої допомоги, на жаль, не обійтись.
Це дуже хороші люди, що загубили своє здоров'я за всіх, хто має щастя не знати горя війни. Вони повинні жити!" – йдеться у дописі.

Не залишають своїх побратимів і в батальйоні "Госпітальєрів" – свої заощадження передали на лікування подружжю.

"Також зараз завдяки декільком моїм друзям та знайомим (що побажали бути анонімами), кожен потрошку + зекономлене батальйоном за останні тижні ми можемо передати перших 10 000 від нашого батальйону Госпітальєри їм в підтримку! Решта сум передавались напряму на реквізити Тетяни або завдяки переказам також напряму на Тетяну.

Звісно, як і минулий раз, я прошу вашої допомоги та репосту. Розповідайте про Морозів іншим людям, пишіть статті, тексти та пости, це дуже важливо!" – додає Яна Зінкевич.

 

 

Зінкевич закликає небайдужих допомогти Сергію та Тетяні Морозам: 

"Це прекрасні та дорогі мені люди, які поклали своє здоров'я на цю війну. Вони разом витримали негаразди, всі складнощі війни, допомогли не одній сотні людей і зараз самі потребують нашої з вами допомоги! Ми не можемо їх втратити! Вони повинні бачити одруження своїх двох прекрасних синів та народження внуків! Вони хрещені батьки моєї Богданки та повинні бути зі мною перед її весільним вівтарем за 20 років! Як колись ці люди стали на захист вас, станьте ви на захист їхнього здоров‘' та врятуйте їхнє життя та їхню сім'ю!"

Всі препарати є дуже дороговартісні! Фінансову допомогу можна перерахувати за реквізитами:
5168 7422 0370 6431 Тетяна Мороз (гривневий рахунок Приватбанк).
4731 2171 1161 4937 Тетяна Мороз (рахунок в доларах Приватбанку).

Для переказів з-за кордону:
Western Union та Money Gram: ПІБ (латин): Moroz Tetyana
Емейл: Email: design-studiodim@ukr.net
Номер телефону: (Тетяна) ‭+380 (67) 496 41 97‬.

 

Курс



Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Березень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження