ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Новорічно-різдвяні ярмарки в Івано-Франківськ
Новорічно-різдвяні ярмарки в Івано-Франківськ


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


На Прикарпатті 15 сіл досі не провели конкурс з вивозу сміття

02.03.2018
9:35
Всі новини

На Прикарпатті Антимонопольний комітет дослідив ринок надання послуг зі збору, вивезення та захоронення твердих побутових відходів.

АМКУ встановлено, що сільські ради 15-ти населених пунктів Тисменицького району не провели конкурс з визначення виконавця на надання послуг з вивезення побутових відходів.

"Проведення конкурсу на визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів стимулює розвиток конкурентного середовища, а також сприяє підвищенню рівня якості даних  послуг. Одним з основних критеріїв, за якими відбувається вибір переможця конкурсу, є, зокрема, вартість надання послуг з вивезення побутових відходів (перевага надається учасникові, що пропонує найменшу вартість надання послуг)", - повідомили у відомстві.

Бездіяльність 15-ти ОМС (селища Єзупіль, с.Драгомирчани, с.Стриганці, с.Рошнів, с.Ганусівка, с.Клузів, Ямницької ОТГ, с.Вільшаниця, с. Марківці, с.Побережжя, с.Підлужжя, с.Довге, с.Стебник. с.Клубівці, с.Пшеничники) Тисменицького району, яка полягає у не проведенні конкурсу з визначення виконавця на надання послуг з вивезення побутових відходів на території сіл, що їй належать, містить ознаки порушення, передбаченого частиною першою статті 15 Закону України „Про захист економічної конкуренції”, у вигляді антиконкурентних дій органу місцевого самоврядування, які призвели до недопущення конкуренції на ринку надання послуг з вивезення ТПВ.

Івано-Франківське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України рекомендувало 15 сільським та селищним радам визначити виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів на конкурсних засадах, як це передбачено чинним законодавством.



Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Березень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження