ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Відкриття обласного дозвільного центру
Відкриття обласного дозвільного центру


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


Марі Карачина презентує у Івано-Франківську першу українську книжку про біг

16.02.2018
8:05
Суспільство
У четвер, 22 лютого, в Urban Space 100 відбудеться презентація першої в Україні книжки про біг «Neverstop». Під час зустрічі авторка книги Марі Карачина — учасниця світових марафонів та півмарафонів, розповість, чому біг — значно більше, аніж просто вид спорту.

Це спосіб змінити своє життя, стати стрункими й здоровішими, подолати стрес та впорядкувати свої думки. Початок о 18:30. Вхід вільний.

Забудьте про шалені дієти, перестаньте принижувати себе та зневажати своє тіло – ось перший принцип, який вде до життя у ритмі «neverstop».  Спробуйте розібратися у собі, полюбити особливості свого тіла, дослідити, що шкодить вашому організму, а що навпаки додає радості та сил. Марі Карачина наполягає – у кожного своя мотивація, щоб змінити свій спосіб життя, стати активнішим та навчитися досягати цілі. Власне, цей переломний момент,  поштовх до руху вперед, найбільше цікавить авторку. Про свою першу пробіжку Марі розповідає без прикрас, як і про усі падіння, підступні повороти долі та, звісно, солодкий самк перемог. Разом  з «Neverstop» ви будете вчитися впорядкувати своє життя, загартувати дух та силу волі, навчитися ставити цілі й досягати їх.  Звісно, ця книга -  не панацея, проте це хороший стимул, перший крок, щоб змінити звички та почати вдосконалювати світ навколо вас. Тож одягайте кросівки і neverstop!

 

«Достатньо сказано про те, як почати бігати, які виникають думки під час руху, як готуватися до марафонів, як бути переможцем і переможеним, - каже Марі Карачина. - Ця ж книжка не тільки про фітнес і біг, це не перелік вправ чи методик. Вона про життя: про падіння і злети звичайної людини, про прийняття поразки і реалізацію амбіцій, про рух усіх нас, хто біжить заради однієї мети. Вона — про власний досвід, викладений максимально чесно, і про те, чому саме біг. Адже біг — це кругообіг взаємодопомоги. Бігаючи містом, я знаю, що навіть хтось один із тієї сотні людей, які побачать, як я біжу, може задуматись і додати руху у своє життя. Так само, як я відкидаю лінь і втому, коли бачу когось у русі. І навіть якщо я більше ніколи не зможу бігати, я буду пам’ятати, що мені дали мої пробіжки і якою я стала завдяки бігу»

Марі Карачина - фітнес-тренерка, засновниця спортивного клубу для дівчат «Skinny&Strong Club» (м. Київ), блогерка, лекторка з питань спорту та мотивації. Учасниця світових марафонів, три з яких із серії World Marathon Majors. Амбасадор спортивного бренду New Balance. Наразі основна діяльність — онлайн-тренування/консультації, проведення 



Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Березень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження