ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Різдво в Івано-Франківську(2012 р.)
Різдво в Івано-Франківську(2012 р.)


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


Лікарі-інтерни ІФНМУ стали призерами Всеукраїнського конкурсу зі стоматології

14.02.2018
18:43
Всі новини

Днями в Полтаві в Українській медичній стоматологічній академії відбувся ХIX Всеукраїнський конкурс серед лікарів-інтернів "Шлях у світ майстерності". Команда ІФНМУ здобула друге місце.

Команда ІФНМУ складалась з двох лікарів-інтернів. Честь університету захищала Ірина Цицак, асистентом стала Марія Леньо. Дівчат до конкурсу готували доценти кафедри стоматології післядипломної освіти Арсен Мельничук і Степан Андрійців, інформує прес-служба ІФНМУ.

Завданням для конкурсантів було виконати реставрації фронтальної групи зубів (ІІІ; ІV класи класифікації каріозних порожнин за Блеком).

"Ми працювали зі справжніми пацієнтами, яких надали організатори, – розповідає Ірина Цицак.  Обов'язковим було використання кофердаму, новітніх технологій та сучасних пломбувальних матеріалів. Реставрацію ми мали виконати за 2-3 години, після чого нашу роботу оцінювали журі та інтернет-користувачі за допомогою анонімного голосування в режимі он-лайн".

Як в інтернет-голосуванні, так і від журі івано-франківські інтерни отримали друге місце.

"Завдання конкурсу не було для нас чимось новим чи дуже важким,  говорить Марія Леньо.  Завдяки чудовій навчальній базі в нашому університеті ми маємо змогу практикуватися у всіх необхідних процедурах. Із цими матеріалами і устаткуванням ми вже працювали в рамках нашої навчальної програми, тож ми вже були добре підготовлені до цього конкурсу. Дякуємо ректору ІФНМУ професору Миколі Михайловичу Рожку за всебічну підтримку; нашим викладачам, які допомагали нам у підготовці".

Всеукраїнський професійний конкурс лікарів-стоматологів інтернів проводять з 2000 року. Спочатку він був регіональним, а потім розвинувся до всеукраїнського. Подія традиційно приурочена до Дня стоматолога, 9 лютого, і покровительки стоматологів – Святої Аполонії.

 



Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Березень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження