ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Фронт змін
Фронт змін "прочищує вухо влади"


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


У випадку негоди вантажівки на дорогах Прикарпаття буде призупинено

08.02.2018
13:39
Всі новини
На цьому під час засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій наголосив голова облдержадміністрації Олег Гончарук.

Він, зокрема, зазначив, що під час негоди для забезпечення дорожніми організаціями  оперативного проведення заходів із розчистки автомобільних доріг від снігових заметів,  працівникам патрульної поліції варто організувати зупинки автотранспорту на узбіччі доріг у визначених місцях. Це, власне, стосується ділянок автошляхів Н-09 і Н-10, де зазвичай бувають найбільші замети. Окрім того, у взаємодії із сусідніми областями слід врегульовувати автотранспортні потоки, особливо великогабаритного транспорту. Також водіям Івано-Франківщини радять утриматися від поїздок упродовж двох днів, коли вируватиме негода.

Додамо, що вже сьогодні вночі синоптики прогнозують переміщення через територію області активного циклону із Балкан, який спричинить посилення пориву вітру до 7-12 м/с, а подекуди і до 15-20 м/с. Також можливі сильні опади у вигляді мокрого снігу. Товщина снігового покриву на рівнинах сягатиме до 10-25 см., а у високогір’ях Карпат – до 135 см.

Температурний режим коливатиметься від 7 градусів морозу до нуля.

Першими удар стихії, за прогнозами, відчують жителі Снятинського, Городенківського і Коломийського районів.

Варто зазначити, що наразі усі служби, які забезпечують життєдіяльність області, готові до ліквідації наслідків негоди. Для цього є наявний матеріально-технічний ресурс, що дозволить своєчасно провести очистку та посипку доріг під час снігопаду.  Разом з тим, працівниками Державної служби надзвичайних ситуацій в області забезпечуватиметься цілодобове чергування рятувальної техніки, карет швидкої допомоги. Також рятувальники розгорнуть пункти обігріву для людей, які потраплять у снігові пастки.

Зі свого боку, електрики Прикарпаття попереджають, що за умови налипання мокрого снігу, можливе відключення електропостачання.



Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Березень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження