ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Новорічно-різдвяні ярмарки в Івано-Франківськ
Новорічно-різдвяні ярмарки в Івано-Франківськ


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


У Снятині ліквідовують дитячий будинок-інтернат

06.01.2018
12:14
Всі новини
Діти з інвалідністю, які мешкають в Снятинському дитячому будинку-інтернаті, не повинні відчути змін в організації роботи у зв’язку з припиненням його діяльності.
Про це наголосив в.о. директора департаменту соціальної політики облдержадміністрації Віталій Яворський під час робочої поїздки у Снятинський район.

Як відомо, обласна рада ліквідувала Снятинський дитячий будинок-інтерна та приєднала до Снятинського психоневрологічного інтернату. Вихованці дитячого будинку-інтернату, які не досягли повноліття, з урахуванням побажань та пропозицій їх законних представників будуть переведені в Залучанський дитячий будинок-інтернат.

Департамент соціальної політики зі своєї сторони вживає всіх заходів для сприяння у працевлаштуванні працівників Снятинського дитячого будинку-інтернату у зазначені установи. З цією метою частина працівників дитячого будинку-інтернату спільно з керівництвом департаменту відвідали інші інтернатні установи соціального захисту Снятинського району, мали можливість ознайомитися з умовами праці персоналу, проживання підопічних і вихованців.

Заступник директора департаменту – начальник управління соціального захисту населення Людмила Непийвода відзначила позитивні зміни, які відбулися в Снятинському психоневрологічному та Залучанському дитячому будинках-інтернатах за останні роки, а саме, значно покращено умови проживання підопічних та вихованців, їх догляд, організацію дозвілля і трудотерапію, а також створені комфортні умови праці для персоналу.

Керівники департаменту соцполітики також відвідали стаціонарне відділення територіального центру соціального обслуговування в с. Стецева, яке за результатами Моніторингової місії Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини визнане відділенням, де створені комфортні умови для проживання людей похилого віку та осіб з інвалідністю.



Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Квітень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження