ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Програма
Програма "Доступне житло"(2011)


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


Чоловік, котрий зґвалтував 11-річну прикарпатську школярку, погрожував їй вбивством

22.09.2017
13:34
Кримінал

У поліції розповіли подробиці жахливої трагедії, яка трапилась на Прикарпатті. Як писала Фіртка, 19 вересня чоловік жорстоко зґвалтував 11-річну дівчинку.

 

Заступник начальника ГУНП в Івано-Франківській області Ігор Баб'юк зазначив, що трагедія трапилась в селі Нижній Вербіж, Коломийського району, пише фіртка.

 

"Дитина зі школи йшла додому по дорозі через міст. Невідома особа, чоловік 25-26 років, затягнув її в кущі попри дорогу і зґвалтував. В той день був дощ, багато слідів змило. Але було виявлено скотч, яким він закрив рот, щоб дитина не кричала і ліки від грипу, з яких зробили відбиток, - розповідає Ігор Баб'юк. - Коли ми почали опрацьовувати село, з'ясувалося, що дана особа чекала на сходах біля місцевого клубу, молодий чоловік пив воду і спостерігав за людьми, які рухалися по дорозі. На місці, де він очікував, було знайдено пляшку з водою, з якої також зняли відбитки.

 

За словами Баб'юка, зі слів дівчинки було складено фоторобот підозрюваного. Також стало відомо про елементи прапора іноземної держави на одязі підозрюваного.

 

"Розпочали пошуки. Знайшли магазин, де розповіли, що чоловік, років 25-26 купував саме такий скотч. Почали перевіряти найближні села. 21 вересня в селі Спас затримали чоловіка, який підходив за описом. 1997 року народження, уродженець іншої області, але тривалий час жив з мамою та вітчимом на Прикарпатті. В нього було вилучено ліки, взуття, на кишені джинсів був прапор Великобританії", - розповів полісмен.

 

Сьогодні підозрюваному буде обиратися міра запобіжного заходу.

 

"У затриманого явні візуальні ознаки розумового відхилення. Злочин планував заздалегідь. 18 вересня увесь день він вишуковував жертву, але поодинці діти не йшли. Тоді зловмисник поїхав в інше село, де і знайшов жертву. Погрожував, що вб'є її, якщо буде кричати, - розповідає Ігор Баб'юк. - На пошуки злочинця було задіяно понад 120 правоохоронців".

 

Затриманий чоловік розповів, що йому сподобалось, що все вийшло і якби його не знайшли, він би продовжував.

 

"Громадськість, люди, дуже допомогли нам. Зокрема, одне з повідомлень нам допомогло вийти на злочинця. У нас нерозкритих зґвалтувань немає. Ми розповсюдили інформацію про нього по сусідніх областях, будемо перевіряти, чи були вчинені аналогічні злочини. Щоправда, звернень не було. Він несудимий”, – розказав І.Баб'юк.



Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Березень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження