ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Покладання вінків до пам'ятника
Покладання вінків до пам'ятника


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


23-ох прикарпатських волонтерів нагородили відзнаками Президента України

16.08.2017
17:32
Суспільство
За громадянську мужність, патріотизм, волонтерську допомогу бійцям, які боронять кордони нашої держави, підтримку сімей загиблих та дітей учасників антитерористичної операції на Сході України, громадську активність та самовідданість 23-ох прикарпатських волонтерів нагородили відзнаками Президента України Петра Порошенка «За гуманітарну участь в антитерористичній операції».

За дорученням голови облдержадміністрації Олега Гончарука почесні нагороди доброчинцям вручили перший заступник голови ОДА Марія Савка та заступник голови облдержадміністрації Богдан Кобилянський.

Почесні відзнаки отримали представники громадських організацій та благодійних фондів, таких як «Громадська ініціатива Галичини», «Сила Прикарпаття», «Франківський опір», «Допомагаємо Україні разом», Народна рада Прикарпаття» та «Кікбоксинг проти наркоманії та дитячої злочинності».

Вітаючи волонтерів, Марія Савка зазначила, що прикарпатські доброчинці активно проявили себе під час трагічних подій Революції Гідності, матеріально і морально підтримали наших військовослужбовців на початку російської агресії на Сході України та разом з іншими волонтерами допомогли відродити українську армію. Не залишаються вони осторонь проблем учасників АТО та їх сімей і сьогодні, адже і досі надають реабілітаційну допомогу військовослужбовцям навіть після їх повернення додому.

«Ви завжди за покликом серця, моральним обов’язком  приходите на допомогу іншим, щоденно реагуєте на виклики  суспільства й біль окремої людини,   готові підтримати всіх, хто потребує допомоги, - звернулася до волонтерів Марія Савка. -  Ваша діяльність стала особливо важливою під час подій Революції Гідності. Саме в той час зародилися сотні волонтерських організацій, які матеріально і морально підтримували учасників мирних акцій протесту, а згодом – і учасників антитерористичної операції. Щира вдячність Вам і пошана!».



Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Березень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження