ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Різдво в Івано-Франківську(2012 р.)
Різдво в Івано-Франківську(2012 р.)


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


На Запоріжжі одружилися розвідники з Франківська і Мелітополя

03.01.2017
16:20
Всі новини
Вчора в Мелітополі утворилася незвичайна сім'я. На власне весілля молодята прибули прямо з передової.

Наталія (позивний Багіра) з Івано-Франківська, Сергій (позивний Фелікс) з Мелітополя. Доля звела їх у зоні АТО. Разом вони проходять службу у 93-ій механізованій бригаді в розвідроти. Про таких сім'ях говорять - їх одружила війна, пише РІА.

Мелітополець Сергій Сердюк - випускник 13-й школи і ЗИГМУ КПУ. Після закінчення вузу працював в будівельній компанії будівельником і менджерів, а коли почався Майдан, вступив в ГО «Самооборона Майдану Мелітополя». У 2015 році він добровольцем пішов воювати за цілісність України.

 

http://www.blitz.if.ua/include/img/IMG_7617.JPG

 

- З першого разу на контрактну службу в військкоматі мене не взяли, говорили, що в Україні немає мобілізації. Але я наполегливий, - посміхається Сергій, обіймаючи дружину.

Під стать чоловікові виявилася і тендітна Наташа. Коли в країні почався Майдан, Наташа вчилася на останньому курсі коледжу на ландшафтного дизайнера. Дівчина каже, що не могла залишатися вдома і спокійно з екрану телевізора стежити за тим, що відбувається в країні, тому поїхала до Києва.

- Там я готувала їжу, збирала речі, а потім поїхала додому, захистила диплом і стала проситися в ЗСУ. Чи не брали спочатку. Довелося їхати до Києва в Міністерство оборони. І, уявіть, через місяць мене таки прийняли до лав Збройних Сил. Батьки, звичайно, боялися за мене, переживали, але вибір мій взяли. Вони розуміють, що я займаюся важливою справою - захищаю країну, - каже Наталя.

До речі, позивний собі дівчина взяла з дитинства. Виросла Наташа в селі і любила лазити по деревах, за що її прозвали «Багірою». На фронті в нагоді і позивний і спритність. Службу в розвідроти Наталя починала зв'язківцем, нині санінструктор.
Сергія АТОшние друзі називають «залізним» і «Феліксом» за жорсткий і революційний характер.

- Я в душі революціонер. І зараз воюю не тільки на фронті, але і з урядом. Вважаю своїм обов'язком захищати Україну, але наш головний ворог - наш уряд. І я готовий і далі боротися за свободу, і права українців, - каже Фелікс.

Познайомилися товариші по службі 6 грудня на День збройних Сил України в секторі Б. Іскра симпатії розгорілася в любов. Нині хлопці чекають поповнення в родині, мріють народити хлопчика і дівчинку. А поки після весілля обидва відправляються в розташування роти.

На урочисту церемонію розпису Наташу і Сергія прийшли привітати Василь Єфименко, який служив в одній бригаді з молодятами, члени центру допомоги воїнам АТО «Побратим», і мелітпольци, які стояли поруч на місцевому Майдані разом з Сергієм. Всі вони бажали щастя молодятам в мирній Україні. Мер міста Сергій Мінько передав подружжю букет.



Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Квітень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження