ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Різдво в Івано-Франківську(2012 р.)
Різдво в Івано-Франківську(2012 р.)


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


На Прикарпатті навчаються керівники центрів цивільного захисту населення та безпеки життєдіяльності

07.12.2016
15:10
Всі новини
В обласній державній адміністрації відбулося відкриття зборів керівників навчально-методичних центрів цивільного захисту та безпеки життєдіяльності, які приїхали на ці підготовчі заняття зі всіх областей України.

Цей захід організований департаментом організації заходів цивільного захисту ДСНС України, управлінням ДСНС України в Івано-Франківській області та Інститутом державного управління у сфері цивільного захисту за сприяння Івано-Франківської ОДА.

Перший заступник голови облдержадміністрації Марія Савка привітала організаторів та учасників цих зборів і зазначила: «Супровід підприємств та установ країни у сфері освіти та інформаційно-пропагандистської роботи з питань цивільного захисту населення є надзвичайно актуальним сьогодні. Ці навчання дозволять обговорити проблемні питання цього напрямку роботи та отримати новий досвід у цій сфері учасникам зборів. Обласна державна адміністрація  підтримує роботу навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Івано-Франківської області, зокрема, у напрямку зміцнення його матеріально-технічної бази».

Заступник директора департаменту – начальник управління планування та координації заходів цивільного заходу департаменту організації заходів цивільного захисту ДСНС України Василь Скакун зазначив, що основними завданнями цих зборів є надання практичних коментарів, методичних порад щодо застосування нормативно-правових актів з питань організації підготовки управлінців у сфері цивільного захисту та навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях, відпрацювання практичних завдань керівниками центрів з питань організації заходів цивільного захисту населення і обмін досвідом з цих питань.

Також Василь Скакун подякував керівникам обласної державної адміністрації за допомогу у проведенні цих тематичних занять.

Важливо додати, що ці збори будуть відбуватися впродовж двох днів, в рамках яких пройдуть семінарські, інструктивно-методичні заняття з питань цивільного захисту населення та тестування рівня фахової і фізичної підготовки керівників навчально-методичних центрів цивільного захисту та безпеки життєдіяльності областей. Учасники відвідають кризовий центр управління з питань цивільного захисту ОДА і навчально-методичний центр цивільного захисту та безпеки життєдіяльності області, які знаходяться у Івано-Франківську.



Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Квітень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження