ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Відкриття обласного дозвільного центру
Відкриття обласного дозвільного центру


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


Франція готова сприяти розвитку туризму на Прикарпатті

26.09.2016
13:37
Економіка
У Франківську відбулася зустріч із Надзвичайним і Повноважним Послом Франції в Україні п. Ізабель Дюмон.
Участь у зустірчі з послом взяли заступник голови облдержадміністрації Ігор Пасічняк, президент Івано-Франківської торгово-промислової палати Андрій Левкович, виконавчий директор Французького інституту в Україні Мартьє Арден, представники бізнес-спільноти міста та мистецьких кіл.
 
Дипломат приїхав на Прикарпаття для поглиблення співпраці в економічній і культурній сферах, пошуку нових шляхів для налагодження співробітництва, пише прес-служба Івано-Франківської ОДА.
 

Як зазначила на початку зустрічі Ізабель Дюмон, Франція завжди підтримувала Україну, особливо – у збереженні її територіальної цілісності та суверенітету. Однак найкращим свідченням допомоги українському народу  є інвестування французьких компаній у економіку, зокрема створення на території нашої держави підприємств зі стовідсотковим французьким капіталом.

Так, до прикладу, у Тлумацькому районі вже вісім років функціонує фірма "Сен-Гобен будівельна продукція Україна" – міжнародна група компаній, яка займається виробництвом будівельних матеріалів, заснована у Франції. Для району це один із найбільших платників податків. Забезпечує робочими місцями 50-70 осіб. Окрім того, підприємство активно бере участь у соціальних проектах.

На думку французького посла, серед галузей, які могли би успішно розвиватися на Прикарпатті, є туризм. Представники Посольства Франції, зі свого боку, готові сприяти розвитку цієї сфери.

Під час зустрічі також йшлося і про співпрацю у галузі мистецтва, пошук спільних проектів, які би об’єднали Україну і Францію, дали змогу краще пізнати культуру двох народів та спільні віхи історії. 

"Найкращий шлях співробітництва – це шлях через культуру,  зауважив Ігор Пасічняк. – Тож сподіваємося, що налагодження тісних взаємин у культурно-мистецькій сфері поглибить інтеграцію нашої країни у європейський простір, створить умови для пошуку нових партнерських зв’язків".

 


Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Квітень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження