ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Програма
Програма "Доступне житло"(2011)


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


Сьогодні 500 прикарпатських поліцейських проходять переатестацію

29.08.2016
16:14
Всі новини
Сьогодні, 29 серпня, в приміщенні Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника розпочалось атестаційне тестування співробітників Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Тестування проводиться з метою об'єктивного і неупередженого з'ясування спроможності поліцейських за своїми професійними та особистісними якостями виконувати службові обов'язки на посадах в апараті Національної поліції України чи органах поліції, інформує СК ГУНП в Івано-Франківській області.

Тестування передбачає перевірку рівня загальних навичок співробітника, а також рівня знань основних нормативно-правових актів, які регулюють професійну діяльність співробітника поліції: Конституції України, ЗУ "Про Національну поліцію", Кримінального кодексу, Кримінального процесуального кодексу, ЗУ "Про оперативно-розшукову діяльність", ЗУ "Про запобігання корупції" та Спільного наказу ГПУ, МВС, СБУ, АДПСУ, Мінфіну, Мін’юсту "Про затвердження Інструкції про організацію проведення негласних слідчих (розшукових) дій та використання їх результатів у кримінальному провадженні".

Суть питань в тестах може полягати у наданні чіткого визначення поняття, продовження речення відповідно до законодавчого формулювання, порівняння конкретних положень або вирішення ситуаційних завдань, опираючись на положення вищезазначених нормативно-правових актів.

Під час проведення тестування його учасникам забороняється користуватись електронними приладами, підручниками, навчальними посібниками, іншими матеріалами, а також спілкуватись один з одним. У разі порушення поліцейським порядку проведення тестування він відсторонюється від подальшої участі в тестуванні, про що представником робочої групи у відомості робиться відповідний запис.



Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Березень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження