ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Різдво в Івано-Франківську(2012 р.)
Різдво в Івано-Франківську(2012 р.)


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


У Франківську зустрілися випускники медуніверситету, які закінчили навчання 40 років тому

29.08.2016
15:25
Суспільство
26 серпня в центральному корпусі університету відбулася зустріч випускників, які закінчили навчання в ІФНМУ 40 років тому. На захід прибула майже сотня випускників з різних куточків України та з-за кордону.

Загалом випуск 1976-го налічував 385 молодих медиків. Чимало з них пов’язали свою кар’єру з ІФНМУ. Наприклад, проректор з науково-педагогічної та лікувальної роботи Володимир Федорченко, повідомляє прес-служба ІФНМУ.

«Життя невпинно рухається вперед. Здається, що лише недавно ми відзначали в цьому залі 35-у річницю закінчення університету», – зазначив науковець.

Випускниця вишу завідувач фельдшерським відділенням медичного коледжу ІФНМУ Галина Чернюк розповідає, що вчилася на відмінно і університет закінчила з дипломом із відзнакою.

«На моє рішення обрати спеціальність кардіології остаточно вплинув професор Нестор Середюк. Й тепер пам’ятаю його цікаві лекції», – зізнається Галина Чернюк.

А ось інший випускник Володимир Копчак наразі обіймає посаду завідувача відділом хірургії підшлункової залози і позапечінкових жовчних проток Національного Інституту хірургії і трансплантології ім. О.О. Шалімова. Медик каже, що й досі пам’ятає смачні чебуреки, які в його студентські часи продавали навпроти вишу. Одним із улюблених викладачів був завідувач кафедри іноземних мов, професор Микита Думка – він вражав усіх студентів своїм глибоким інтелектом і знаннями з краєзнавства.

Ректор ІФНМУ Микола Рожко жартома зауважив, що, споглядаючи натхнення і щиру радість, з якими зустрілися випускники, він навіть трохи позаздрив:

«Вашому ентузіазму немає меж, – сказав очільник університету. – Тим паче саме на цьому курсі навчалася неймовірна кількість талановитих особистостей, які згодом досягли значного успіху в професії».

Під час урочистої частини зустрічі випускників учасникам презентували цікавий сюрприз – відеозапис, знятий 1970 року під час одного з їхніх перших суботників. По закінченні заходу випускники вшанували пам’ять легендарного ректора ІФНМУ Георгія Бабенка, поклавши квіти біля його меморіальної дошки.

 


Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Квітень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження