ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Новорічно-різдвяні ярмарки в Івано-Франківськ
Новорічно-різдвяні ярмарки в Івано-Франківськ


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


На придбання житла сім’ям загиблих учасників АТО в області спрямують 9 млн. гривень

29.08.2015
12:29
Суспільство
Для придбання житла сім’ям загиблих у зоні проведення антитерористичної операції та інвалідам І та ІІ категорії, які отримали травми внаслідок бойових дій, спрямують 9 млн. гривень.

Задля цього, за словами заступника директора департаменту соціальної політики облдержадміністрації Лесі Бігун, необхідно аби особи, які претендують на отримання житла, зареєструвалися на квартирному обліку для одержання житла та  поліпшення своїх житлових умов. Наразі в області налічується  16 таких сімей.

Окрім того, об’єкт незавершеного будівництва, який знаходиться на вулиці Софіївка, також передадуть під житловий фонд для учасників АТО.

Про це під час засідання обласного координаційного комітету пораненим під час проведення АТО повідомив заступник директора департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури облдержадміністрації Володимир Ілійчук.

«Враховуючи думку депутатів обласної ради, яку було висловлено  під час сесії 21 серпня цього року, департамент будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури облдержадміністрації спільно з міською владою, розпочав процес передачі об’єкту незавершеного будівництва, яке знаходиться на вулиці Софіївка, управлінню капітального будівництва виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради», - повідомив посадовець.

За його словами, наразі з цього приводу активно працює спеціально створена комісія, яка до кінця наступного тижня планує повністю завершити процедуру передачі.  Опісля уже міська влада займатиметься виготовленням проектно-кошторисної документації і зміною цільового призначення об’єкта, та розпочне будівництво квартир для сімей загиблих бійців.


Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Березень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження