ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Програма
Програма "Доступне житло"(2011)


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


З Івано-Франківська можуть запровадити авіарейси у Стамбул і Болонью

28.08.2015
13:46
Всі новини
Комісія Державіаслужби України з розгляду прав на використання повітряних ліній 27 серпня розглянула заявки авіакомпаній на маршрути.

Так, авіакомпанії "Дарт" комісією рекомендовано видати призначення на чартери Київ - Тель-Авів, Одеса - Тель-Авів і Вінниця - Тель-Авів,  пише "Дело".

Останнє призначення видали на період єврейського Нового року, а також на систематичні чартери за маршрутами Київ - Хургада і Київ - Шарм-Ель-Шейх.

Компанії "Дніпроавіа" також дозволили використовувати чартери на період святкування єврейського Нового року за трьома вищевказаним маршрутами.

Крім того, "Дніпроавіа" може почати виконувати регулярні рейси Івано-Франківськ - Стамбул, Дніпропетровськ - Франкфурт, Мюнхен, Берлін. Комісія також рекомендувала збільшити частоти "Дніпроавіа" на маршруті Москва - Дніпропетровськ з 14 до 21 рейсів.

Авіакомпанії Yanair рекомендовано видати призначення на чартери на період святкування єврейського Нового року на маршрут Одеса - Тель-Авів і право на регулярні рейси Одеса - Бухарест і Одеса - Кишинів.

Авіакомпанія "Роза Вітрів" отримала призначення на регулярні з Києва до Бангкока, Тенеріфе, Дубровник, Коломбо з Дніпропетровська, Львова та Києва в Дубай, з Харкова до Барселони і зі Львова до Ларнаки.

Як пише видання, МАУ видали дозвіл на виконання чартерів Вінниця - Телль-Авів, а також на ряд чартерів: з Києва, Харкова, Одеси, Львова Запоріжжя в Шарм-ель-Шейх, Хургаду, а також з Києва до Анталії, Кітіллу, Каяні , Ла-Роману, Попрад, Аліканте, Ейлат.

Також МАУ спільно з "Розою Вітрів" зможуть виконувати рейс Київ-Гоа (Індія) "Роза вітрів" при позитивному результаті зможе літати 2 рази на тиждень, МАУ 1 раз на тиждень.

Авіакомпанії UM Air і "Браво" планується видати призначення на маршрути для регулярних перевезень на маршрутах Київ-Копенгаген, Київ-Ларнака і Київ-Стокгольм.

Також "Браво" рекомендується літати на маршруті Київ-Лондон, Київ - Штутгарт, Київ - Ганновер і Київ - Кельн.

Комісія Державіаслужби рекомендувала видати авіакомпанії "Атласджет України" призначення на маршрут Львів-Неаполь, "Дніпроавіа" - Івано-Франківськ-Болонья та Львів-Болонья, UM Air - Київ-Неаполь і Київ-Болонья, "Браво" - Київ-Неаполь і Київ -Болонья, МАУ - Київ-Венеція і Львів-Болонья.

Також комісія не проголосувала позитивно по пункту визначення двох частот для МАУ за маршрутом Львів-Неаполь.

Глава Державіаслужби Денис Антонюк раніше заявляв, що авіаперевізники повинні будуть роз'яснити відсутність польотів згідно з раніше виданими призначеннями, інакше останні будуть також анульовані.



Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Березень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження