ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Програма
Програма "Доступне житло"(2011)


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


На Прикарпатті координаційний комітет допомоги учасникам АТО залучив до роботи райони

30.10.2014
16:37
Всі новини

Відбулося чергове засідання обласного координаційного центру допомоги пораненим у зоні проведення антитерористичної операції.

Участь у його роботі взяли представники аналогічних центрів, створених у кожному районі та місті обласного підпорядкування. На засіданні обговорили проблеми, які виникають у родин поранених і загиблих в АТО.

Найпоширенішими серед них є ті, що стосуються забезпечення санаторно-курортного оздоровлення і реабілітації, надання і ремонту житла, виділення земельних ділянок, матеріальних допомог тощо. Учасники засідання акцентували увагу на потребі оперативного збору медикаментів та теплих речей для відправлення їх у місця ведення бойових дій. Досвідом з вирішення цих питань на місцевому рівні поділилися представники районів.

Як зазначалося, на Тлумаччині попрацювали над тим, аби у прикарпатських бійців в зоні АТО були медичні аптечки, в Долинському районі доклали зусиль до того, щоб кожній родині привезти на зиму дрова. В Івано-Франківську робитимуть все можливе для позбавлення сімей загиблих від сплати за житлово-комунальні послуги.

«Вирішуючи величезний обсяг питань, важливо скоординувати зусилля представників районів, громадських, соціальних організацій, волонтерів, − зазначив співголова обласного координаційного центру, заступник голови облдержадміністрації Сергій Адамович. − Найближчим часом є пропозиція також почати роботу зі створення «Книги пам'яті», до якої б увійшли відомості про усіх загиблих під час подій на Майдані та проведення антитерористичної операції. Варто вже збирати інформацію у районах».

До слова, на Майдані та в зоні АТО загинули 40 прикарпатців, 125 жителів області поранені та лікуються в різних шпиталях України. 46 прикарпатських родин, звідки ці люди, сьогодні потребують лікування, 22 сім'ї чекають на допомогу в проведенні ремонту домівок, 62 родини потребують матеріальних допомог.



Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Квітень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження