ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Фронт змін
Фронт змін "прочищує вухо влади"


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


На Прикарпатті перебувають півтори тисячі осіб з південно-східних регіонів

29.08.2014
12:57
Суспільство
Відбулося чергове засідання регіонального штабу з питань соціального забезпечення громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованих територій та районів проведення АТО.

Розпочинаючи засідання, заступник начальника Управління ДСНС в області  підполковник служби цивільного захисту Володимир Пачків зазначив, що на території області  перебувають  1497 осіб, з них 536 дітей. Психологами Управління ДСНС в області здійснюються психологічні консультування та супровід щодо покращення  психологічної адаптації вимушених переселенців до умов у соціумі та знищення негативних  психо-емоційних станів,  також проведені відповідні тренінги в готелі «Бандерштадт».  Загалом рятувальники роблять все можливе, щоб тимчасові переселенці відчували себе захищеними, адже багато з них вирішили обрати Прикарпаття своєю другою домівкою.

Також Володимир Васильович підкреслив, що на  сьогодні в області є 72 вільних об’єкти, в яких можна поселити 51 особу для тимчасового проживання.

Перший заступник керівника регіонального штабу Леся  Аронець  повідомила, що на даний момент найголовніші проблеми для  тимчасових   переселенців  – це оформлення у шкільні заклади, адже  з понад п’яти сотень дітей – 284 шкільного віку, а також  відсутність  теплого  осіннього одягу. Тож, вона закликала представників громадських організацій та фондів  посприяти  формуванню шкільних комплектів  для учнів – від  ранців до зошитів та ручок та збирання теплого одягу для переселенців. 

На засіданні регіонального штабу   обговорювалися поточні питання щодо оптимізації надання послуг тимчасовим переселенцям. Також було наголошено, що  кожний день на Івано-Франківщину прибуває  кілька десятків нових переселенців.  Регіональним штабом й надалі робитиметься все можливе для  допомоги людям, які покинули свої рідні домівки.



Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Квітень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження