ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Новорічно-різдвяні ярмарки в Івано-Франківськ
Новорічно-різдвяні ярмарки в Івано-Франківськ


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


У США обрали найкрасивішу українку (фото)

23.10.2013
12:42
Кадр дня

20 жовтня в Чикаго відбувся фінал конкурсу Міс Українська Діаспора 2013. У найкрасивішій події діаспори взяли участь 18 красунь українського походження з багатьох штатів Америки, вболівати за яких прийшло більше тисячі глядачів.

Зірковими гостями конкурсу були співачка Руслана, скрипаль Василь Попадюк та гімнастка Надія Васіна, повідомляється на сайті конкурсу.

Корону і титул “Міс Українська Діаспора 2013″ здобула Соломія Крунь родом з міста Чортків Тернопільської області, яка живе в Чикаго.

Першою віце-міс стала Оксана Ковальчук з Житомира, другою віце-міс – Оксана Шараневич (Костопіль/Клівленд), яка до того ж виборола титул Міс Глядацьких Симпатій. А стрічку Міс фото отримала Анна Мороз родом з Дніпродзержинська.

Рішення ухвалило поважне журі у складі 12 осіб, серед яких були, зокрема, Саванна Тігарден – Міс Чикаго 2013 (Міс Америка), українка Наталі Мартінез – зіркова телеведуча каналу NBC Chicago, українка Іванна Річардсон – друга віце-Міс Чикаго 1962 року та інші.

За результатами голосування переможниця конкурсу Соломія Крунь отримала одразу два титули – Міс Українське Чикаго та Міс Українска Діаспора 2013. Проте корону найкрасивішої українки Чикаго, Соломія вирішила подарувати іншій конкурсантці – Анастасії Радюшиній з Чикаго.

Фіналістки конкурсу отримали діамантові прикраси, а головним подарунком для переможниці Соломії Крунь став авіаквиток на подорож в Україну.

За словами журі, Соломія вразила їх своєю граційністю та елегантністю, своїм талантом танцювати, а ще тим, що у розповіді про себе красуня зазначила: “Прагну бути хорошою людиною з великим і гарячим серцем. Я люблю правду, стараюся бути чесною з людьми та з собою. Вважаю, що кожна людина покликана у світ для досягнення особливої мети. Я маю все, що люблю, бо люблю все, що маю”.

Соломія Крунь приїхала у США відносно недавно та готується стати студенткою одного з Чиказьких коледжів, мріє отримати медичну і юридичну освіту. А її найближча родина живе у місті Чортків на Тернопільщині.

До слова, конкурс Міс Українська Діаспора вже втретє відбувається в Чикаго, організатором якого є найбільший незалежний інформаційний ресурс в діаспорі, Медіа-портал VIDIA.

 

Miss-Ukrainian-Diaspora-2013

 

 



Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Квітень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження