ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Фронт змін
Фронт змін "прочищує вухо влади"


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


Надвірнянський владний бандитизм Андрійовича перейшов у фазу відкритого рейдерства (фото)

09.10.2013
12:47
Кадр дня

У вівторок, 8 жовтня, у Надвірній відбулися безпрецедентні події, які отримали резонанс вже на рівні цілої області – після того як кілька тижнів тому навколо земель Надвірної розгорівся земельний скандал і за допомогою правоохоронних органів та народних депутатів громада Надвірної та Прикарпаття загалом дізналася про відкриті земельні махінації міського голови Андрійовича – була здійснена спроба захоплення земельної ділянки бандитським рейдерським способом, переступаючи через усі закони.

Вантажівка рейдерів у руслі ріки - явне порушення та байдужість до екології

У вівторок відбулась невдала спроба встановлення на приватній земельній ділянці двох зварених між собою водоочисних труб, які повинні були символізувати хрест. Мер міста, підбурюючи кількох старших людей та священника, без жодного повідомлення чи узгодження із власником земельної ділянки зранку почали роботи використовуючи 5 одиниць важкої техніки (трактор, лісовоз, кран, бетоновоз і вантажна машина).

Важка техніка, яку залучили до захоплення земельної ділянки

Прибувши на ділянку власники попросили представників влади та громадян покинути територію, та блокуючи входи для важкої техніки зупинили напад на ділянку.

В той же час свідки зафіксували факт руйнування частини захисної дамби, яка належить водному господарству та збудована за бюджетні кошти і захищає міське озеро нижче по течії. Руйнацію спричинили рейдери-невдахи, що діяли під керівництвом…міського голови Надвірної та кількох маріонеткових депутатів!

Мер Андрійович керує руйнуваням дамби

Те, що «безпредєл» був влаштований поза межами законності можна оцінити навіть з вигляду чиновників, які організовували захоплення земельної ділянки, яку не змогли урвати через документальні махінації для своїх потреб. Жодних костюмів – а навпаки справжня одежа рекетира-гопніка – саме таким постав мер Андрійович, який намагався керувати усім процесом вакханалії.

Мер-рекетир очікував чергового легкого загарбання землі для своїх потреб, але...

Чому ж насправді лізли на чужі землі державні посадовці і чим мотивували свою ініціативу?

Причина банальна і проста – історичні поховання. Але цинічність усіх присутніх активістів, що керували акцією, а там були помічені окрім Андрійовича ще й прихвостень-депутат Мажак, сумнозвісний власник «жовтої картки» звільнений із міськради Андрійовичів за вимагання хабарів Кисілевський та Ігор Писклинець, жахає!

"Приховстні Андріойвича" ховалися у кущах, оглядаючи землю, яку жадали отримати собі у власність

Адже усі ці особи були присутні у 2011 році в урочищі «Буковинка» на урочистостях з нагоди відкриття відреставрованого пам’ятника жертвам нацизму, розстріляних німецькими окупантами 1941 року.

Очевидно, що Метою Зіновія Андрійовича є не історичні поховання, а загарбання землі та її перерозподіл на своїх підставних осіб та учасників рейдерства

Підтверджує цей історичний факт і знаний Надвірнянський історик Михайло Андрійович.

А тепер, вирішили «перенести» місце поховання, достеменно знаючи, що це неправда, адже прокуратура вже давала заключення, що ніяких поховань там ніколи не було і жодних памяток археології у цьому урочищі також не значиться.

Але ж земельки хочеться! Тим паче, що вже мер для себе та своїх «посіпак» розкреслив цю територію, як польський князь століттями тому. Але не сподівалися Андрійович і компанія, що їх відвертому бандитському захопленню будуть протистояти. Зокрема представники міліції забезпечили порядок та не дали провокаторам зі сторони влади перейти до силового конфлікту, до якого останні намагалися підвести присутніх.

Ігор Писклинець прекрасно знає про приватну власність цієї території, але земельки то хочеться...

Сторонні свідки подій після завершення протистояння озвучили взагалі богохульні наміри Андрійовича із Мажаком, котрі радилися якому із священників (православні чи греко-католики) зателефонувати, щоб освятити дві зварені між собою труби У ЛЕЖАЧОМУ ПОЛОЖЕННІ! Хочеться сподіватися, що церковні служителі відчувають відповідальність перед небесами і не підуть на поводу у бандитів для обслуговування їх жадібних потреб. Тим паче що це може підставити під удар не тільки парафію але й церкву загалом, адже свідчитиме, що священників можна купити навіть на Прикарпатті.

В результаті подій ТОВ «Сонячне озеро», що володіє правовстановлюючими документами на земельну ділянку надіслало лист до міського голови Андрійовича із вимогою принесення вибачень перед законними власниками землі за незаконне намагання захоплення, перед надвірнянською громадою та Всечесними Святими Отцями за введення їх у оману, маніпулюючи історичними фактами.

Власне ТЗоВ "Сонячне озеро" в офіційному листі до міської ради, знаючи пр онаміри таких дій, просило сісти за стіл переговорів та вирішити питання. Та замість цього міська влада на чолі із мером та представниками партії "Свобода" вдалася до силових методів, проігнорувавши листа у якому і йшлося про підбурювання міським головою громади до самовільного захоплення земельної ділянки:

Міському голові м. Надвірна Івано-Франківської області

Андрійовичу З. М.

78405, Івано-Франківська обл., м. Надвірна, вул. Мазепи, 29

Голові Надвірнянської районної державної адміністрації Івано-Франківської області

Касіянчуку Ю. Д.

78400, м. Надвірна, майдан Шевченка, 33

Надвірнянському районному відділу Управління Служби безпеки України в Івано-Франківській області

78400, м. Надвірна, майдан Шевченка, 42

Прокурору Надвірнянського району Івано-Франківської області

Грицюку Н. П.

78400, м. Надвірна, майдан Шевченка, 39

Начальнику Надвірнянського РВ УМВС України в Івано-Франківській області

Підполковнику міліції Чекмарьову Р. В.

78400, м. Надвірна, вул. Шевченка, 3

Інформаційному управлінню Української православної церкви Київського патріархату

01004, м. Київ, вул. Пушкінська , 36

Єпархіальному управлінню Коломийської єпархії УПЦ КП

78200, Івано-Франківська обл., м. Коломия, вул. Івана Франка, 42

Надвірнянському деканату Коломийської єпархії УПЦ КП

78400, Івано-Франківська обл., м. Надвірна, вул. Адама Міцкевича, 7, Храм святого рівноапостольного князя Володимира Великого

Товариства з обмеженою відповідальністю «Сонячне озеро»

76026, м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи, 126-А, кв. 11

Тел.: 0985217866

ТОВ «Сонячне озеро» (Товариство) зверталося до Вас листом від 2 жовтня 2010 року, як власник земельних ділянок на лівому березі р. Бистриця в урочищі Городище та під горою Городище, закликаючи до необхідності дотримання норм Закону та прав Товариства як землевласника.

Як стало відомо Товариству із засобів масової інформації, 4 жовтня 2013 року, за ініціативи мера міста Надвірна, об 11:00 годині на належних Товариству земельних ділянках відбулися збори представників громадських організацій, а об 15:00 мер міста Надвірна з цих же питань проводив збори у міськраді підбурюючи громаду до незаконного захоплення належних Товариству земельних ділянок.

Такий розвиток подій вказує на те, що мер міста Надвірна ставить власні політичні інтереси вище Закону, розбурхує суспільство гаслами про застосування насильства та втягує громадян до протиправної діяльності.

Офіційно повідомляємо, що на належних Товариству земельних ділянках відсутні будь-які об’єкти історичної та культурної спадщини, на підтвердження чого ми маємо офіційні документи з Державної служби з питань національної та культурної спадщини, тому спекуляції на дану тему є недоречними.

Ми повторно заявляємо, що ми проти проведення будь-яких акцій, зібрань, а тим більше категорично проти самовільного захоплення належних нам земельних ділянок під виглядом встановлення на них будь-яких об’єктів і будемо захищати свою власність всіма передбаченими Законом засобами.

З метою уникнення конфронтації, розпалювання в суспільстві ворожнечі та культивування неповаги до приватної власності, просимо:

Всечесних Святих Отців утриматись від участі в будь-яких заходах на належних нам земельних ділянках, що ініціюють місцеві політикани, на кшталт мера міста Надвірна, Зиновія Андрійовича;

також просимо правоохоронні органи здійснити перевірку дій мера міста Надвірна, Зиновія Андрійовича, з приводу проведення незаконних зібрань 4 жовтня 2013 року та підготовки до проведення незаконного зібрання, поєднаного із незаконним встановленням пам’ятного хреста (що є самовільним заняттям земельної ділянки) на належних ТОВ «Сонячне озеро» земельних ділянках, 14 жовтня 2013 року.

Директор ТОВ «Сонячне озеро»



Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Квітень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження