ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Покладання вінків до пам'ятника
Покладання вінків до пам'ятника


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


Тиждень(10 - 16 грудня). В об'єктиві - Прикарпаття

15.12.2012
9:52
Кадр дня

Магія цифр -12.12.12, перша сесія нової Верховної Ради, область і Україна в полоні снігопадів – саме таким видася цей тиждень.

Але про всепо-порядку.

На Прикарпатя прийшла справжня зима. І, вже традиційно, місцеві комунальники вирішили «у повній бойовій готовності» зустріти негоду.

Попри розповіді про цілодобову роботу людей і техніки, снігопади таки наробили шкоди. Водіям довелось впарвлятися в майстерності водіння – дороги увесь тиждень вимагають бажати кращого, пішоходам – обережно пересуватися - місцеві медики нарахували вже більше 100 «щасливчиків» із першими зимовими травмами від ожележиці.

Ну а комунальникам звикати до того, що настав час постійно бути на поготові.

Втім, в порівнянні із тим, що відбувалось у цей час в стінах ВРУ – це просто казки.

Сьомий український парламент запрацював. Впродовж двох днів новоспечені народні обранці не тільки приміряли нові посвідчення, голосували за своє керівництво і обирали премєр-міністра, але й встигли натягати один одному чуба і виявити двох тушок, один із яких ледь не залишився без вуха.

Відзначились і делегати від Прикарпаття. «Свободівці» Олександр Сич і Руслан Марцінків, а також «бютівець» Володимир Шкварилюк два дні тримали передову в парламентських сутичках.

Експерти вже встигли спрогнозувати, що по-інакшому цей парламент працювати і не планує. І дійсно так. Вигідно усім. Для опозиції такі радикальні дії – це демонстрація своїм виборцям боротьби з режимом, а для провладних сил – це ще один аргумент на користь того, що стабільність у країні можлива тільки у випадку застосування «сильної руки».

Усі в очікуваннях президентських виборів, а тому такі гойданки ми спостерігатимемо як мінімум найближчі два роки. Українському обивателю на цей час забезпечено ефектну телекартинку і смачні репортажі у ЗМІ, у це й же час варто очікувати кулуарних домовленостей і псевдозаяв від усіх без винятку парламентських політсил. Звичайно, що присутність ВО «Свобода» і КПУ додає родзинки у загальний стан справ.

  А поки депутати відпочивають, цього тижня був ще один привід для дискусії. 12 грудня 2012 року - магічний збіг цифр, який буває раз на сотні років. Хтось очікував чуда, а хтось - якихось незвичних подій. Втім, напевно для кожного цей день мав свої особливості і якихось глобальних несподіванок не вібулось.

А загалом, Івано-Франіквськ і область готується до новорічно-різдвяних свят.

У центрі міста вже встановили головну новорічну красуню - ялинку. Увесь тиждень комунальники надавали їй святкового вигляду, прикрашали гірляндами, а також розгортали ілюмінацію на вулицях міста. Вже 19 грудня - на Миколая рівно о 17.00 відбудеться офіційне відкриття ялинки.

Не менш цікава подія, тільки місцевого масштабу, очікує нас напередодні свята малечі - 18 грудня відбудеться друге пленарне засідання сесії Івано-Франківської міської ради. Вже цього дня мало б стати відоме ім'я нового секретаря міськради.  
А тому дорогі читачі, гарного вам вікенду й наснаги на тиждень прийдешній. Він обіцяє бути не менш цікавим і насиченим.


Версія для друку

Коментарі:


Автор: hmysflqsyea 18 Березня 2013, 19:25
l48wLk , [url=http://gqdgkvkzmtiu.com/]gqdgkvkzmtiu[/url], [link=http://ozckdqscaawy.com/]ozckdqscaawy[/link], http://cgbnlbydpasg.com/

Автор: mimrxnswoyt 15 Березня 2013, 10:54
Z4Nlas , [url=http://ycoudmxnllfu.com/]ycoudmxnllfu[/url], [link=http://upvofvehalcn.com/]upvofvehalcn[/link], http://dzkkgnakeuev.com/

Автор: Pumm 14 Березня 2013, 4:54
If my problem was a Death Star, this atrcile is a photon torpedo.

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Квітень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження