ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Новорічно-різдвяні ярмарки в Івано-Франківськ
Новорічно-різдвяні ярмарки в Івано-Франківськ


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


В Івано-Франківську для родин військових проведуть святковий концерт
04.03.2015
17:36
Всі новини

У понеділок, 9 березня, о 18 годині в ресторані готелю Надія відбудеться святковий концерт "Чекаю на Тебе".

Організатором заходу є БФ "Майбутнє Прикарпаття".

На Прикарпатті буде новий очільник водного господарства
04.03.2015
17:12
Всі новини
Подання про призначення нового керівника рибінспекції області вже підготував голова ОДА Олег Гончарук.

Через борги КП "Дирекція замовника" іванофранківці можуть залишитись без світла
04.03.2015
16:50
Всі новини
КП "Дирекція замовника" боргує за світло більше 400 тис. гривень. У випадку, якщо ситуація не вирішиться, енергетики припинять електропостачання обёєктів боржника уже шостого березня, а це гуртожитки та житлові будинки.

У Снятині зустріли сапера-підривника, який повернувся із зони бойових дій
04.03.2015
16:26
Всі новини
На Снятинському автовокзалі представники районної влади та Снятинсько-Городенківського ОРВК, студентська молодь з нетерпінням чекали на прибуття героя, який повертався із зони бойових дій.

В ОДА запевняють, що стабілізували ситуацію із попитом на продукти на Прикарпатті
04.03.2015
16:04
Всі новини
Івано-Франківська область забезпечена продуктами харчування. Про це повідомив керівник департаменту економіки ІФ ОДА Володимир Попович.

Відбулося засідання медичної ради закладів охорони здоров’я міста
04.03.2015
15:18
Всі новини
В міському клінічному пологовому будинку відбулося засідання медичної ради закладів охорони здоров’я міста. Слухали  доповідь головного лікаря центральної міської клінічної лікарні  Тараса Масляка «Про підсумки роботи закладів охорони здоров’я у 2014році та стан здоров’я  мешканців міста». В медичній раді взяли участь заступник міського голови з гуманітарних питань Михайло Верес, голова постійної депутатської комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення Сергій Стефанко, завідувачі кафедр ІФНМУ, які працюють на базі ЗОЗ міста, головні лікарі та їх заступники, завідувачі відділень стаціонарів та поліклінік, завідувачі кабінетів обліку та статистики, міські позаштатні спеціалісти.

В Івано-Франківську представлять кращі соціальні практики
04.03.2015
14:55
Всі новини
4-5 березня у Івано-Франківську перебуватиме делегація представників Луцька і Жешува (Республіка Польща) в рамках реалізації проекту „Спільна мережа співпраці у сфері культури та соціального захисту з метою розвитку міста польсько-українського прикордоння”. Це програма транскордонного співробітництва між Польщею, Білорусією і Україною.

В Івано-Франківську представлять кращі соціальні практики
04.03.2015
14:55
Всі новини
4-5 березня у Івано-Франківську перебуватиме делегація представників Луцька і Жешува (Республіка Польща) в рамках реалізації проекту „Спільна мережа співпраці у сфері культури та соціального захисту з метою розвитку міста польсько-українського прикордоння”. Це програма транскордонного співробітництва між Польщею, Білорусією і Україною.

Музей мистецтв Прикарпаття запрошує шанувальників творчості Тараса Шевченка
04.03.2015
14:32
Всі новини
Музей мистецтв Прикарпаття готується до акції «Ніч з Кобзарем», яка розпочнеться 9 березня о 18 годині.

Кирило Стеценко в центрі Івано-Франківська виконав Гімн України (фото)
04.03.2015
14:10
Культура

Ще не вмерла України... В центрі Івано-Франківська на Вічевому майдані відомий український скрипаль разом із франківськими колегами та мешканцями виконали гімн Украни.

Таку ініціативу запропонували місцеві громадські діячі з нагоди 200-річчя з Дня народження автора музики національного символу українців Михайла Вербицького.

В Івано-Франківську на фасаді будинку, де немає підвалу, нанесли напис «укриття»
04.03.2015
13:48
Всі новини

На фасаді будинку по вулиці Довгій, де немає підвалу, під трафарет нанесли напис «укриття».

Вчора під час оперативної наради міський голова Віктор Анушкевичус поцікавився у керівника КП «ЄРЦ» Руслани Василюк, хто такий «мудрий» керує на цій вулиці.

На Прикарпатті учасники АТО, які втратили нижні кінцівки, будуть забезпечені житлом
04.03.2015
13:25
Всі новини
Прикарпатці, які внаслідок участі в антитерористичній операції втратили функціональні можливості нижніх кінцівок та перебувають на квартирному обліку за місцем реєстрації, будуть забезпечені житлом. Про це повідомив заступник голови облдержадміністрації Ігор Пасічняк.

Коломиянки перемогли на чемпіонаті України з пауерліфтингу
04.03.2015
13:02
Спорт
Прикарпаття представляли дві учасниці – майстер спорту міжнародного класу Марія Чепіль та заслужений майстер спорту Інна Оробець.

19-річний прикарпатець звозив крадене до співжительки
04.03.2015
12:40
Кримінал
Під час продуктового ажіотажу 19-річний мешканець селища Брошнів Рожнятівського району виніс з магазину в Рожнятові практично весь крам.

В Івано-Франківську відзначили Міжнародний День догляду за слухом
04.03.2015
12:17
Всі новини

Аби вуха чули! В Івано-Франківську відзначили Міжнародний День догляду за слухом.

Протягом тижня відбуватимуться відкриті лекції з питань втрати і лікування слуху. А от у мобільній клініці мешканці уже перевіряли власну здатність чути. 5 відсотків людей від усього населення Прикарпаття має вади слуху. Аби боротися з цією проблемою, про неї варто більше знати, наголошують медики.

З Прикарпаття у зону АТО поїхав ще один позашляховик (фото)
04.03.2015
11:53
Всі новини
Днями із селища Обертин з ініціативи підприємця Віктора Короля та за  матеріальної підтримки громади селища і обертинців, які на даний час проживають у Франції та Німеччині, до зони проведення антитерористичної операції було відправлено броньований автомобіль «Mitsubishi Pajero».

Спеціальна мобільна група перевірила тимчасові укриття у школах та ДНЗ Івано-Франківська
04.03.2015
11:30
Всі новини
Впродовж минулого тижня мобільна група в складі представників Управління ДСНС в області, Ради оборони в області та управління з надзвичайних ситуацій міськвиконкому перевірила облаштування тимчасових укриттів у школах та дошкільних навчальних закладах Івано-Франківська.

У департаменті соціальної політики обговорили питання соціального супроводу учасників АТО
04.03.2015
11:07
Всі новини
Під головуванням директора департаменту соціальної політики облдержадміністрації Лесі Бурдяк відбулася нарада з керівниками структурних підрозділів з питань соціального захисту населення райдержадміністрацій та міськвиконкомів міських рад міст обласного значення за участю позаштатного радника голови облдержадміністрації з питань соціального захисту Володимира Веркальця.

На Прикарпатті з обласного бюджету виділили кошти на придбання житла для трьох сімей
04.03.2015
10:45
Всі новини
Під головуванням заступника голови облдержадміністрації Ігоря Пасічняка відбулося засідання обласної комісії з питань забезпечення житлом дітей-сиріт, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа.

На пожежі власного будинку ледь не загинула прикарпатка
04.03.2015
10:23
Всі новини

Вчора о 20.22 в Городенківському районі, в селі Стрільче, виникла пожежа.

Горів житловий будинок, інформують в управлінні НС ОДА.

Сім’я загиблого військовослужбовця з Тлумаччини отримала житло
04.03.2015
10:00
Всі новини
2 березня голова Тлумацької райдержадміністрації Володимир Габурак, голова районної ради Михайло Вишневський, перший заступник голови РДА Ігор Бринський вручили свідоцтво про право власності та ключі від однокімнатної квартири матері Михайла Погорєлова.

До Івано-Франківська на ротацію прибули півсотні бійців спецпідрозділу "Омега" (фото)
04.03.2015
9:45
Кадр дня

Бійців батальйону спеціального призначення Нацгвардії "Омега" врочисто зустріли на території Прикарпатського факультету Національної академії внутрішніх справ.

На ротацію повернулися півсотні спецпризначенців. Бійці перебували у зоні бойових дій з квітня 2014 року. На відпочинок приїжджали вже кілька разів, але це вперше їх зустрічають урочисто.

ОДА вивчає можливість відкриття представництва Івано-Франківської області у Словаччині
04.03.2015
9:36
Всі новини
Для відновлення транскордонного співробітництва і зростання рівня залучення іноземних інвестицій в розвиток економіки області потрібно налагодити чітку координацію дій всіх служб та відкривати свої представництва за кордоном. Таку точку зору 3 березня у коментарі представникам ЗМІ висловив голова обласної державної адміністрації Олег Гончарук.

Головний диригент Словацької нацопери дасть благодійні концерти на Прикарпатті
04.03.2015
9:15
Всі новини
Головний диригент Словацької національної опери Душан Штефанек у травні дасть благодійні концерти на Прикарпатті. Про це повідомив позаштатний радник голови облдержадміністрації Вячеслав Казмірук.

В Івано-Франківську мешканці погодилися не перешкоджати забудовнику взамін за квартири
04.03.2015
8:53
Всі новини
Мешканці вулиць Підгірянки-Височаної погодяться на будівництво шестиповерхівки у своєму дворі, якщо забудовник дасть їм квартири.

Прикарпатські "соколи" вирушили в зону АТО (фото)
04.03.2015
8:30
Всі новини
Вкотре працівники спецпідрозділу "Сокіл" УБОЗ УМВС України в Івано-Франківській області поїхали нести службу та виконувати свої функціональні обов’язки в зону проведення антитерористичної операції.

Громада прикарпатського села Кричка передала бійцям два автомобілі
04.03.2015
8:07
Всі новини
Із села Кричка Богородчанського району, що на Івано-Франківщині, на Схід в зону війни відправили два автомобілі.

Сьогодні в Івано-Франківську відкривається виставка фіалок і кактусів
04.03.2015
7:44
Суспільство

Вистава фіалок і кактусів відкривається 4 березня в обласному краєзнавчому музеї.

Сотні квітучих сенполій представлять івано-франківські та львівські колекціонери. Гурманів фіалкарства вони потішать новими сортами квітів, виведеними відомою вітчизняною селекціонеркою Єленою Лєбєцкою.

Прикарпатці відправили у зону АТО ще один безпілотник (фото)
04.03.2015
7:19
Всі новини

Безпілотний літальний апарат для 24-ї окремої механізованої бригади придбали волонтери за кошти, зібрані жителями Тисменицького району. Цю необхідну для військових розвідувальну техніку запропонував купити волонтер, голова РО УСВА, депутат районної ради Дмитро Сатур.



1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Березень '15

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження