ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Новорічно-різдвяні ярмарки в Івано-Франківськ
Новорічно-різдвяні ярмарки в Івано-Франківськ


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


ОПОРА: Перші засідання ОВК проігнорувала третина членів комісії
16.09.2014
17:21
Політика
Усі окружні виборчі комісії Івано-Франківської області розпочали роботу вчасно, провівши свої перші засідання у встановлених законом часових рамках та з дотриманням необхідних процедур.

Івано-франківські рятувальники готові вирушати в зону АТО
16.09.2014
16:57
Всі новини
Начальник управління ДСНС в Івано-Франківській області Володимир Чернецький провів прес-конференцію з нагоди Дня рятівника, під час якої прозвітував про діяльність управління за 8 місяців та, зокрема, про участь працівників ДСНС в антитерористичній операції.

В Івано-Франківську проведуть Конкурс на кращий героїко-патріотичний твір серед школярів
16.09.2014
16:34
Всі новини

В Івано-Франківську стартує конкурс на кращий героїко-патріотичний твір. До 14 жовтня, Дня Покрови Пресвятої Богородиці, народний депутат України Олександр Шевченко ініціює проведення серед учнів 5-11 класів шкіл міста Івано-Франківська Конкурсу на кращий літературний героїко-патріотичний твір. Конкурс проводиться за сприяння управління освіти і науки Івано-Франківського міськвиконкому протягом місяця з 14 вересня по 12 жовтня.


В області проведено конкурс на перевезення пасажирів
16.09.2014
16:10
Всі новини
Днями відбулося засідання обласного комітету з проведення конкурсів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом на міжміських та приміських внутрішньообласних автобусних маршрутах загального користування.

Петро Шкутяк підтвердив своє бажання балотуватися до Верховної Ради
16.09.2014
15:46
Всі новини
Партія "Сила людей" на своєму з’їзді 14 вересня висловила підтримку самовисуванцю по округу №83 (Івано-Франківськ) Петру Шкутяку, проте офіційної інформації про балотування Шкутяка на той момент не було. Петро Шкутяк, який є добровольцем батальйону "Айдар" тривалий час перебував на лікуванні у Львівському військовому госпіталі після поранення і чутки про намір балотуватися не коментував.

Франківський «Водоекотехпром» відмовляється від газу
16.09.2014
15:23
Всі новини

КП «Івано-Франківськводоекотехпром» відмовляється від газу та переходить на альтернативні види палива.

Про це сьогодні під час оперативної наради у міського голови повідомив генеральний директор підприємства Микола Саєвич.


Досі невідома доля восьми бійців батальйону «Івано-Франківськ»
16.09.2014
15:00
Всі новини

Остаточно невідома доля восьми бійців батальйону спеціального призначення УМВС «Івано-Франківськ», які понад місяць тому потрапили в Іловайський котел.

Наразі ніхто не знає хто з хлопців перебуває у полоні, хто пропав безвісти та хто загинув.


В обласному центрі презентували мобільний додаток "Івано-Франківськ для туристів"
16.09.2014
14:38
Всі новини

Мобільний додаток "Івано-Франківськ для туристів" презентували сьогодні франківчанам.

"Івано-Франківськ для туристів"- мобільний додаток для систем іOS та Android, створений в рамках проекту "Надання підтримки Івано-Франківській області у сфері електронного врядування" фахівцями виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради у співпраці з Шведським агенством з питань міжнародної співпраці та розвитку (SIDA) та Академією е-врядування Естонії.


Міський голова Віктор Анушкевичус: «Я на ці вибори не йду»
16.09.2014
14:15
Всі новини
Про те, що не братиме участь у виборчій кампанії до Верховної Ради України, заявив сьогодні під час оперативної наради міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус.
Мотивував своє рішення він наступним чином.

В Івано-Франківську відкрили відремонтовану Католицьку школу (фото)
16.09.2014
13:50
Кадр дня

https://pp.vk.me/c619517/v619517767/1a1c9/V4oe0BlLDn0.jpg

Сьогодні в Івано-Франківську урочисто відкрили відремонтовану Католицьку школу. В приміщенні повністю завершено ремонтні роботи.
"Завершено внутрішньо-оздоблювальні роботи: виконано малярні роботи, підлогова плитка, встановлено внутрішні двері, завезено обладнання для навчальних класів, обладнано комп'ютерний клас, спортзал, їдальню, встановлені світильники, завезено шкільні меблі".

Спеціалізовані навчальні заклади Прикарпаття отримають нові книжки шрифтом Брайля
16.09.2014
13:27
Всі новини
Сьогодні в «Європейському залі» облдержадміністрації відбудеться зустріч голови ГО «Біла тростина» Марії Гогільчин, представника Національної Асамблеї інвалідів України на Прикарпатті Миколи Макара та представників департаменту соціальної політики ОДА в з керівниками спеціалізованих навчальних закладів Прикарпаття для дітей з порушеннями зору.

Біля міського озера в Івано-Франківську будують скейт-парк
16.09.2014
13:05
Всі новини
Нещодавно у місцевих ЗМІ з’явилася інформація, що біля міського озера розпочалось будівництво невідомого об'єкта.
Сьогодні на оперативній нараді в МВК міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус звернувся до журналістів з проханням перевіряти інформацію, перш ніж публікувати, адже останні нерідко сіють паніку там, де її бути не повинно.

ЦВК зареєструвало перших кандидатів в нардепи на Прикарпатті
16.09.2014
12:43
Всі новини

Під головуванням Михайла Охендовського відбулося чергове засідання Центральної виборчої комісії.

Розглянувши відповідні документи та встановивши їх відповідність вимогам виборчого закону, Комісія зареєструвала 45 кандидатів у народні депутати України, які балотуються в одномандатних виборчих округах у порядку самовисування.


В Івано-Франківську заборгували зарплат на майже чотири мільйони
16.09.2014
12:20
Економіка

Станом на 1 вересня є 5 підприємств-боржників, які не виплачують зарплат своїм працівникам. Вони заборгували 3 млн. 800 тис. грн.

Про це на сьогоднішній оперативній нараді заявила голова департаменту соціальної політики Івано-Франківської міської ради Олександра Заклинська.


Мер Івано-Франківська запропонував створити добровольчий батальйон із генералів
16.09.2014
11:58
Всі новини
Віктор Анушкевичус заявив, що із 400 генералів, які є в Україні, варто би було створити батальйон і направити в зону АТО.

Сьогодні в Івано-Франківську - вечір музики під відкритим небом
16.09.2014
11:36
Суспільство
Сьогодні, 16 вересня, у рамках проекту «Відкрита філармонія» симфонічний оркестр подарує франківцям вальсове надвечір'я.

На Прикарпатті на голову хлопчика впала штукатурка
16.09.2014
11:15
Всі новини

У Рогатині під час негоди з будинку на голову хлопчика впала штукатурка.

Днями в Рогатинську центральну районну лікарню доставили на лікування дванадцятирічного мешканця Рогатина. Медики виявили в хлопчика численні рани голови та лівої китиці. Зі слів малолітнього пацієнта, він отримав травми під час буревію в центральній частині міста, де з будинку на нього впала штукатурка. В лікарні школяреві наклали близько півсотні швів.


На Прикарпатті рибне господарство заборгувало державі понад 150 тисяч гривень орендної плати
16.09.2014
10:52
Всі новини

Прокуратура Галицького району звернулася до суду з вимогою розірвати договір оренди майнового комплексу державного підприємства «Рибне господарство «Галицький»» (м.Бурштин) вартістю 2 млн 968 тис гривень.

Як повідомляють у прес-службі прокуратури, також з підприємтво повинно сплатити 155 тис. грн. заборгованості із орендної плати.


Євген Нищук на Прикарпатті: У час війни культура – великий миротворець
16.09.2014
10:30
Всі новини

Міністр культури Євген Нищук приїхав на Прикарпаття на щорічний театральний фестиваль «Коломийські представлення».

За словами високопосадовця, сьогодні, у час військового протистояння на сході, головне завдання - не розгубити театральні трупи та музейні експонати Донбасу.


Сьогодні в Івано-Франківську відкривають відремонтовану Католицьку школу
16.09.2014
10:07
Всі новини

Сьогодні в Івано-Франківську урочисто відкриють відремонтовану Католицьку школу.

Як повідомляють в Івано-Франківській єпархії УГКЦ, в приміщенні повністю завершено ремонтні роботи.


Із полону терористів звільнили ще одного прикарпатця
16.09.2014
9:44
Всі новини

Євген Юрченко, 1984 року народження, — боєць 51-ї бригади.

Вдома на нього чекають маленький син та дружина Тетяна. За словами дружини, чоловік звільнений із полону та перебуває в Харкові.


Експерти USAID перевіряли в Івано-Франківську Програму сталого енергетичного розвитку
16.09.2014
9:20
Всі новини
Днями Івано-Франківськ відвідали експерти проекту USAID «Муніципальна енергетична реформа в Україні»  Віталій Лисюк, Дмитро Марусич та В’ячеслав Шлаков.

Ляшко визначився із мажоритарниками на Прикарпатті
16.09.2014
8:58
Політика

На з’їзді Радикальної партії Олега Ляшка, який відбувся в Києві 14 вересня, затвердили виборчу програму і кандидатів у народні депутати по виборчому списку і по мажоритарних округах.

В мажоритарному окрузі № 83 із центром в Івано-Франківську від Радикальної партії балотуватиметься Сергій Палійчук. У 2007 році він став співзасновником та директором ТзОВ "Медобори". З 2009 року – директор філії магазинів ТзОВ "Торгова мережа «Фаворит»". У 2012 році заснував ТзОВ "Консультаційний візовий центр «Віза-ІФ»". З 2013 року Сергій Палійчук є членом "Благодійної організації міжнародного центру впровадження програм «Юнеско»".


S&P підтвердив рейтинг Івано-Франківська
16.09.2014
8:35
Економіка
Міжнародне рейтингове агентство Standard & Poor's підтвердило довгостроковий кредитний рейтинг Івано-Франківська на рівні ССС і рейтинг за національною шкалою uaB- зі "стабільним" прогнозом.

На Прикарпатті чоловік підстрелив 23-річну жінку
16.09.2014
8:11
Всі новини

У Тлумацькому районі вдруге за місяць підстрелили з пневматичної зброї людину.

Якщо в першому випадку постраждала малолітня дитина, то цього разу – доросла. В одному з сіл району під час побутового конфлікту 28-річний чоловік вистрелив із пневматичної рушниці в односельчанку. Металева кулька потрапила їй у ліву гомілку. Поранена 23-річна жінка звернулася за медичною допомогою в травматологічне відділення районної лікарні.


У Заболотові двоє невідомих у масках пограбували пенсіонерку
16.09.2014
7:48
Всі новини
У селищі Заболотів, що на Івано-Франківщині, двоє молодиків по опівночі вибили вхідні двері помешкання пенсіонерки, відтак, погрожуючи кулаками, забрали вагому для старенької суму заощаджень – 4200 гривень.

На дорогах Прикарпаття з'явилась реклама Чубакки та Дарта Вейдера (фото)
16.09.2014
7:25
Політика

На дорогах Прикарпаття з'явилась реклама Чубакки та Дарта Вейдера. 

Поруч із рекламою відомих партій та їх кандидатів, що з наближенням до виборів заполоняє всі біл-борди та сітілайти, на Прикарпатті з'явилась і реклама Інтернет партії України.

На Івано-Франківській митниці оформлено понад 130 тон вантажів гуманітарної допомоги
16.09.2014
7:01
Всі новини
За інформацією Івано-Франківської митниці Міндоходів, з початку року оформлено 137 тон гуманітарних вантажів загальною вартістю 2 млн. 975 тис. гривень.


1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Вересень '14

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження